Werkwijze

Uitzenden

Er zijn bedrijven die op zoek zijn naar (tijdelijke) medewerkers en er zijn mensen die (tijdelijk) willen werken. Workdays brengt deze partijen samen. Door het grote aantal vacatures in onze database, kunnen wij in veel soorten werk bemiddelen. Bij Workdays vinden veel werkzoekenden uiteindelijk een vaste baan bij een werkgever; Er blijven natuurlijk ook mensen die de voorkeur geven aan een tijdelijke baan.

Zzp

Ga je als zzp'er (een zelfstandige zonder personeel) aan de slag, dan ga je tegen een afgesproken uurtarief via ons aan de slag bij een opdrachtgever. Je bent dan zelf verantwoordelijk voor ziektekosten- en andere verzekeringen, pensioenopbouw en je urenverantwoording bij de Belastingdienst.

Outplacement

Organisaties veranderen, werkgever en werknemer ontwikkelen zich - en dat gebeurt lang niet altijd in dezelfde richting. Om verschillende redenen kan het dus gebeuren dat je op zoek moet naar een andere baan Zowel werkgever als werknemer hebben er baat bij dat een werknemer daar zit waar hij het beste tot zijn recht komt. Als een werkgever een medewerker daarom de mogelijkheid biedt zich intern en/of extern te oriënteren, is deskundige loopbaanbegeleiding op zijn plaats. In het outplacementtraject van Workdays ga je samen met jouw coach op zoek naar antwoorden op een aantal vragen. Hoe ga je met deze verandering om? Wat betekent dit voor jou? Welke stappen kun je nemen?

Uitgangspunt voor Workdays is een oplossing te vinden die het beste past bij jouw wensen en behoeften. Je krijgt inzicht in je talenten en mogelijkheden. Daarnaast gaan we actief voor je op zoek naar een nieuwe passende functie of baan.

Werving & selectie

Werving en selectie betekent dat wij voor onze opdrachtgevers op zoek gaan naar vaste medewerkers. Ook het selectiegedeelte nemen we van hen over. We stellen alleen die kandidaten voor die volgens ons goed matchen met de wensen van de opdrachtgever. Dat werkt ook omgekeerd. Ben jij op zoek naar een vaste baan, dan kijken we verder dan je cv. Ons doel is de sterkst mogelijke match tussen jou en je toekomstige werkgever te creeren. Daarom kijken we bijvoorbeeld ook naar je persoonlijkheid en naar de cultuur van een organisatie.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then